Met de n-Office client kunt u vanaf een werkstation al uw huisstijlcorrespondentie produceren. Veel documenten worden echter ook door “andere” toepassingen en beheersystemen aangemaakt. De betreffende software biedt dan de mogelijkheid om documenten aan te maken vanuit de binnen dat programma beheerde processen. Meestal wordt in dat geval een Word-document geproduceerd, waarbij de data uit de toepassing worden “samengevoegd” met Word-sjablonen. Die sjablonen worden soms bij het betreffende pakket geleverd, maar worden gewoonlijk door de organisatie zelf onderhouden.

Generieke document creatie applicatie (DCA)
Hoe mooi zou het niet zijn als álle (Word)documenten producerende toepassingen gebruik maken van één sjablonensysteem (DCA), waarin sjablonen en daarin gebruikte teksten eenduidig kunnen worden beheerd?
Door gebruik te maken van n-Office en n-Office Server Edition (NOSE) kan een organisatie een grote stap maken in de richting van dit ideaal. Vanuit de aanleverende toepassing worden de voor het document noodzakelijke gegevens simpelweg naar de NOSE gestuurd. Desgewenst gebeurt dit via een “intermediair” als Microsoft BizTalk, door gebruik te maken van de beschikbare (StUF documentcreatie-services) webservice of door simpelweg een XML-bestand in de juiste “poll-map” te plaatsen.

n-Office Server verwerkt de gegevens uit het externe pakket tot een document en slaat dit document op in het DMS van de organisatie, waar de gebruiker het kan terugvinden aan de hand van de metadata. Er kan ook terugkoppeling plaatsvinden naar de aanleverende applicatie, zodat de gebruiker het document vanuit die applicatie kan openen.

Oplossingen:

ntree AVOI-manager

AVOI-manager

Grip op en regie over graafwerkzaamheden

ntree Zelfroosteren zorg

Zelfroosteren zorg

Eenvoudig dienstroosters samenstellen

ntree Relatiebeheer

Relatiebeheer

Efficiënt adresbeheer met contactvoortgang

ntree No Cure No Pay

No Cure No Pay

Alleen betalen voor resultaat

ntree Webapplicatie ontwikkeling

Webapplicatie ontwikkeling

Altijd online werken

Laatste nieuws:

20-12-2017 PDOK lagen in de AVOI-manager

Sinds november werken de AVOI-manager gemeenten met de versie 2.1 van de AVOI-manager.…

04-12-2017 Plancard Zorg en de CAO's 2018

Al geruime tijd is de 2018 versie van Plancard Zorg beschikbaar. Plancard Zorg is met de…

09-10-2017 Dag van de openbare ruimte

Op 27 en 28 september 2017 stond NTREE Solutions onder de naam AVOI-manager op de beurs…

26-09-2017 Wij staan op de beurs Dag van de openbare ruimte

Morgen is het zover, dan staat AVOI-manager op "Dag van de Openbare Ruimte", op 27 en 28…

Referenties: