Vaak word je op de meest ongelegen momenten geconfronteerd met knelpunten in je bedrijfsvoering. Sommige van deze knelpunten laten zich snel oplossen door een effectieve inzet van ICT.
Dit soort vraagstukken heeft echter de neiging om snel complex te worden en voor je het weet, eindig je in een moeras. Het heeft niet alleen veel geld gekost, maar je hebt er ook veel van je kostbare tijd in geïnvesteerd zonder dat het heeft geleid tot een aanvaardbare oplossing.

Je weet precies wat je wilt, maar is het lastig om het proces naar een simpele oplossing in de hand te houden. Kennisgebrek over de mogelijkheden die de ICT biedt, speelt hierbij een belangrijke rol. Hoe zorg je er dan voor dat de inspanning, die verricht moet worden om tot een oplossing te komen, in verhouding staat tot het op te lossen knelpunt?

Onze professionals laten zich inspireren door de techniek maar worden er niet door gedreven. Ze kunnen simpele problemen simpel houden en zoeken naar snelle, degelijke oplossingen. Alléén wanneer je tevreden bent met het door hen bereikte resultaat, volgt de factuur voor het vooraf afgesproken bedrag.

Wij zetten in op snelle oplossingen en langdurige relaties, gebaseerd op "Smart Trust". Wij bieden je effectieve oplossingen zonder risico, waardoor je efficiënter kan werken.

Werkzaamheden

Office-werkzaamheden die door een gebrek aan kennis en/of tijd de deadline gaan overschrijden. Mailingen, etiketten en verzendlijsten, maar ook het verdichten, im- en exporteren van grote hoeveelheden data in de vorm van spreadsheets of records.

Wij ondersteunen je bij de aanpak en de uitvoering ervan. Vaak kan de oplossing op afstand worden uitgewerkt en via internet worden aangeboden. We werken efficiënt en reageren snel, daardoor kan veel tijd en ergernis bespaard worden.

Onze professionals hebben een jarenlange ICT-ervaring in een Office-omgeving. Of het nu te maken heeft met ingewikkelde tekst-documenten, geavanceerde spreadsheets of uitgebreide databases, zij kennen hun gereedschap en kunnen vaak snel tot oplossingen komen.

Vooraf bespreken we samen het probleem en vervolgens geven wij een beschrijving van een mogelijke oplossing en de daarbij behorende inspanning. Wij koppelen een prijs aan onze inspanning en pas wanneer je tevreden bent met het geleverde resultaat, mailen we je de factuur. Dat betekent dat indien je niet tevreden bent met het resultaat, je ook niet hoeft te betalen.

Ontwikkeling van ICT-oplossingen

Wanneer je vindt dat bepaalde, regelmatig terugkerende, werkzaamheden efficiënter moeten verlopen, kan het zinvol zijn om deze geautomatiseerd uit te laten voeren. Wij kunnen je hierbij helpen. Dat kan in de vorm van kennisoverdracht of de ontwikkeling van specialistische, op maat gemaakte, oplossingen.
Of het nu gaat om desktop- of (gehoste) web-oplossingen, ze zullen je effectief ondersteunen in de bedrijfsvoering. De gereedschappen die we hiervoor gebruiken zijn VB.NET, ASP.NET, SQL-Server, Javascript en VBA.

Ook hier is het "no cure no pay"-concept van toepassing. Vooraf bespreken we de gewenste functionaliteit en koppelen hier een prijs aan. Pas wanneer je tevreden bent met het geleverde resultaat, mailen we je de factuur.

Interesse? Neem contact met ons op.

Oplossingen:

ntree AVOI-manager

AVOI-manager

Grip op en regie over graafwerkzaamheden

ntree Zelfroosteren zorg

Zelfroosteren zorg

Eenvoudig dienstroosters samenstellen

ntree Relatiebeheer

Relatiebeheer

Efficiënt adresbeheer met contactvoortgang

ntree No Cure No Pay

No Cure No Pay

Alleen betalen voor resultaat

ntree Webapplicatie ontwikkeling

Webapplicatie ontwikkeling

Altijd online werken

Laatste nieuws:

20-12-2017 PDOK lagen in de AVOI-manager

Sinds november werken de AVOI-manager gemeenten met de versie 2.1 van de AVOI-manager.…

04-12-2017 Plancard Zorg en de CAO's 2018

Al geruime tijd is de 2018 versie van Plancard Zorg beschikbaar. Plancard Zorg is met de…

09-10-2017 Dag van de openbare ruimte

Op 27 en 28 september 2017 stond NTREE Solutions onder de naam AVOI-manager op de beurs…

26-09-2017 Wij staan op de beurs Dag van de openbare ruimte

Morgen is het zover, dan staat AVOI-manager op "Dag van de Openbare Ruimte", op 27 en 28…

Referenties: